به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2 ارومیه مهرداد سلامتی شهردار منطقه 2 ارومیه در اولین جلسه مشترک همکاران منطقه در مورخه 98/1/18 بر اهتمام جدی در رسیدگی به وضعیت خدماتی و عمرانی منطقه تاکید کرده و رعایت نظم و انضباط اداری را جز مهمترین عوامل رسیدن به اهداف اداری اشاره کرد.
در ادامه با اشاره به افزایش چشم گیر خدمات و نیز درآمدهای منطقه 2 نسبت به سالهای گذشته ادامه این روند را از پرسنل زحمت کش خواستار شده و جدیت در انجام امورات را از تمامی همکاران خواستار شد.
وی در ادامه افزود سال 98 با عنایت به فرمایشات رهبری برنامه ریزی در راستای رونق تولید را جز اولویتها دانستند.
ممیزی در داخل منطقه جز نکاتی بود که تاکید بر انجام جدی این امر با عنایت به ارتباط مستقیم با برنامه های ماده 100 در منطقه داشته که جز برنامه کاربردی منطقه محسوب می گردد.